Excite

Caps: een echt mode item

Je ziet erg vaak mensen met caps. Dit komt omdat de petten in het huidige modebeeld passen. We zien sporters met caps, maar ook bekende rappers, waardoor veel mensen ook graag een cap willen dragen. Je kunt bijvoorbeeld een baseball cap dragen. Er zijn talloze merken die caps maken.

Koop bijvoorbeeld een cap van Nike, Adidas of Umbro. Het merk zie je vaak op de cap staan. Natuurlijk kun je ook kiezen voor petten die een effen kleur hebben, zonder dat er heel duidelijk een merknaam of logo opstaat.

Je kunt ook een cap op vakantie kopen als souvenir, met de bestemming erop waar je bent. Dit wordt vaak gedaan en is een leuke herinnering aan een vakantie. Het kan leuke reacties oproepen en natuurlijk helpt het op de plaats van bestemming goed tegen de zon.

Caps kun je eigenlijk overal kopen: in kledingzaken, in sportzaken, in souvenirwinkels, op de markt of in speciale winkels met alleen maar caps. Ook op het internet zijn er talloze caps te vinden die je kunt bestellen. Sommige mensen bestellen caps vanuit het buitenland, zoals Amerika, Australië of Engeland. Je betaalt dan wel aardig wat aan verzendkosten, maar als je goed zoekt kun je wel een goedkopere site vinden. Anders kun je er ook voor kiezen om met een groepje meerdere producten te bestellen. Je kunt de verzendkosten dan delen.

Afbeelding: Flickr account strollers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020