Excite

Candice Swanepoel is ‘gezond en gelukkig’

Candice Swanepoel heeft gereageerd op de zorgen die fans lieten horen over haar slanke lichaam. Het Victoria’s Secret model showde woensdag de nieuwe badkleding voor het lingeriemerk en zag er toen aanmerkelijk dunner uit dan een paar maanden eerder.

Volgens Candice is er echter niets uit de hand. Ze is erg blij met de zorgen van iedereen, maar ze is gezond en gelukkig. Het 22-jarige model uit Zuid-Afrika zou haar slankere lijn met name te danken hebben aan diëten, stress en workouts. Ook zou haar drukke werkschema ervoor hebben gezorgd dat ze erg goed op gewicht blijft. Omdat ze de laatste tijd nogal veel heeft gereisd, is ze dunner geworden; dat gebeurt meestal als ze erg druk is.

Swanepoel liep tijdens de show onder meer met Alessandra Ambrosio en Adriana Lima die er beiden aanzienlijk voluptueuzer uitzagen. Critici vielen massaal over Candice heen, maar hadden ook weinig positieve woorden over voor het merk Victoria’s Secret. Dat maakt namelijk van oorsprong gebruik van modellen met vrouwelijke vormen. Heidi Klum was jarenlang een van de Angels en ook Naomi Campbell en Tyra Banks hebben shows gelopen. Nu lijkt het er echter op dat ook Victoria’s Secret zich steeds meer laat vertegenwoordigen door akelig dunne modellen.

Afbeelding: Flickr account pputz2001

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020