Excite

Waar kun je online Calvin Klein ringen kopen?

Calvin Klein is een bekende modeontwerper. In eerste instantie bestond de collectie van Calvin Klein alleen uit kleding, maar in de loop der jaren is de collectie steeds verder uitgebreid. Zo heeft Calvin Klein ook een sieradenlijn! Deze is nog niet zo groot en bekend, maar de verwachting is dat de sieradenlijn in de loop der jaren verder wordt uitgebreid.

Calvin Klein ringen

Calvin Klein ringen worden ook wel CK ringen genoemd. De basis voor Calvin Klein ringen bestaat uit edelmetaal. Hierdoor zijn ze zeer betaalbaar. De meeste Calvin Klein ringen kosten tussen de 50 en 100 euro. Enkele kernwoorden die bij de ringen passen zijn 'modern', 'elegant' en 'puur'. De Calvin Klein ringen zijn zo ontworpen dat ze heerlijk zitten en dat ze in principe bij iedere outfit passen!

Online Calvin Klein ringen kopen

Het is even zoeken als je online Calvin Klein ringen wilt kopen. De meeste online juweliers verkopen vooral de grote en bekende sieradenmerken. Gelukkig zijn er toch nog een aantal mogelijkheden.

Siebeljuweliers.nl

Bij Siebeljuweliers kun je online verschillende Calvin Klein ringen kopen. De ringen collectie bestaat uit 43 ringen. Ook zijn er andere Calvin Klein sieraden te koop. De levertijd bedraagt drie tot vier werkdagen.

Boumanonline.nl

Ook bij Boumanonline kun je Calvin Klein ringen kopen. Je kunt bij deze site zeer gemakkelijk selecteren op collectie. De levertijd bedraagt twee tot vijf werkdagen.

Bijenkorf.nl

Een derde mogelijkheid om online Calvin Klein ringen te kopen is bij de Bijenkorf. De ringen zijn duidelijk afgebeeld en er staat een duidelijke beschrijving bij. Zo weet je precies wat je koopt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020