Excite

C&A by Cindy Crawford: topmode voor een lage prijs

Modeliefhebbers kan het niet ontgaan zijn; C&A komt met C&A by Cindy Crawford. Topmodel Cindy Crawford heeft samengewerkt met de bekende kledingketen en is tot een geheel eigen collectie gekomen. De kleding is vrouwelijk, maar ook comfortabel en draagbaar. En als de collectie - of beter gezegd: de verkopen - bevallen, dan kunnen we straks misschien wel op een nieuwe collectie rekenen!

Voor ieder wat wils

De C&A by Cindy Crawford collectie is vrij divers en bestaat uit verschillende stukken. In totaal zijn er 31 ontwerpen verkrijgbaar. Crawford zegt zelf: "Het is mijn doel om comfortabele mode te ontwerpen die je elke dag kunt dragen. Ik heb altijd gedroomd van een eigen modelijn en ben ontzettend blij dat ik hierin kan samenwerken met C&A."

De Cindy Crawford collectie

De collectie van Cindy bestaat zoals gezegd uit 31 stukken. Het meest opvallend zijn de leren blazer en het leren jack. Daarnaast kun je kiezen uit topjes, bloesjes, jeans in allerlei kleuren, cardigans en t-shirts. Het kleurenschema van de collectie is vrij basic: zwart, grijs, wit, beige, blauw en oranje.

De prijzen zijn vriendelijk en vallen in lijn met de andere prijzen bij C&A: het goedkoopste stuk is verkrijgbaar voor 12 euro en het duurste stuk - de leren blazer - kost 99 euro. De prijzen voor de andere artikelen vallen daar tussenin.

De collectie is online verkrijgbaar, maar veel van de meest populaire stukken zijn al uitverkocht. Wie zijn of haar slag wil slaan, kan misschien beter naar een C&A vestiging in de buurt gaan om te polsen of daar nog iets te krijgen is. Als de C&A niet bij je in de buurt is, dan kan het lonen om even rond te bellen. De collectie van Cindy wordt namelijk niet overal verkocht.

C&A en andere collecties

De C&A by Cindy Crawford collectie is niet de eerste collectie waarvoor C&A samenwerkt met bekende mensen of ontwerpers. Zo maakt ook Frans Molenaar al jarenlang collecties voor de keten. Eerst alleen voor heren, maar tegenwoordig ook voor dames. En voor de jeugd is er Jan Smit, die onder meer ondergoed ontwerpt voor C&A.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020