Excite

Bye Beckhams, welkom Cristiano Ronaldo en Megan Fox!

Cristiano Ronaldo en Megan Fox vervangen de Beckhams als gezicht van de grote ondergoedcampagne van Armani. David Beckham was al sinds 2007 hét gezicht van het merk en later kwam Victoria hier ook bij.

Voor Christiano Ronaldo zal het bijna naakt poseren niet zo’n grote stap zijn. Hij verscheen eerder al in de bladen toen hij op vakantie een superklein en strak broekje droeg. Ook Megan Fox is niet onbekend met het poseren in schaarse kleding. Samen gaan ze vanaf voorjaar/zomer 2010 de campagnes van het grote merk sieren.

De foto’s zullen gemaakt worden door Mert Alas en Marcus Piggott, twee grote namen in het vak. De foto’s van Megan zijn inmiddels al gemaakt en die zullen waarschijnlijk binnenkort al naar buiten worden gebracht. Op de foto’s van Ronaldo zullen we nog even moeten wachten, die moeten namelijk nog gemaakt worden.

Voor liefhebbers zal het even wennen zijn dat de Beckhams niet meer in de campagne te zien zijn. Met name de eerste foto’s van David Beckham werden baarden nogal wat opzien. Sterker nog, de billboards met zijn foto’s erop hebben meer dan eens gezorgd voor opstoppingen en files. Zijn afwezigheid zal dan ook een aanzienlijke ruimte leeglaten.

Gelukkig vertrouwt Armani erop dat de campagnes met Megan Fox en Cristiano Ronaldo minstens zoveel aandacht op zullen leveren als de campagnes met de Beckhams. Vanaf volgend jaar zullen de nieuwe foto’s en billboards voor het eerst officieel verspreid worden.

Afbeelding: Flickr account nicogenin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021