Excite

Budget tips voor fashion

Heeft de economische crisis ook in jouw portemonnee toegeslagen? Of heb je gewoon zoveel geshopt dat je salaris al op is voordat de maand is begonnen? Lees hier dan hoe je met een laag budget fashion kan aanschaffen voor een leuk prijsje. Winkelen is natuurlijk een leuk tijdverdrijf, helemaal als het voor weinig geld kan.

Goedkoop shoppen voor de leukste mode

Iedereen kent het probleem wel. Teveel mooie dingen willen hebben, maar te weinig geld om het te kunnen veroorloven. Gelukkig zijn er genoeg manieren om binnen je budget toch leuke fashion aan te schaffen. Zo kun je met het combineren van goedkope items met wat duurdere kledingstukken een zeer chique uitstraling creëren. Maar waar vind je nou goedkope items? En hoe zorg je dat je toch nog origineel blijft ondanks dat je misschien een kledingstuk draagt dat heel veel anderen ook dragen?

Fashion in de uitverkoop

Een handige tip om binnen je budget aan fashion te komen is om goed te letten op wanneer het uitverkoop is. De meeste winkels houden uitverkoop in januari en juli. Tijdens deze maanden kun je alle kleren van het afgelopen seizoen voor weinig geld in slaan. Hoewel je er wel snel bij moet zijn omdat de meeste reguliere maten al gauw weg zijn, kan het je toch leuke items opleveren. Ook bij duurdere boetiekjes waar designkleding vaak voor boven de honderd euro wordt verkocht, kan een uitverkoop verrassend goedkoop uitpakken. Echte fashionista's weten precies wanneer de uitverkoop plaats gaat vinden. Houd goed de websites in de gaten of vraag het desnoods aan de winkelier. Die zal het beste weten wanneer en welke stukken de deur uit kunnen.

Marktplaats en andere veilingsites

Een andere manier om met een klein budget aan fashion te komen is door tweedehands kleding te bestellen via internet. Veel mensen doen in hun enthousiasme een miskoop. Zo kan het zijn dat ze bij thuiskomst ontdekken dat het kledingstuk toch niet past. Door het online voor minder te kopen, heb je toch nog iets nieuws.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020