Excite

Britten zijn het slechtst gekleed

And the winner is... Engeland! Helaas gaat het hier niet om een prestigieuze prijs, maar om de titel voor slechtst geklede Europeanen. Want op dat gebied blijken de Britten toch echt de kroon te spannen.

Prijsvergelijkingssite Ciao hield een onderzoek onder haar bezoekers naar de Europeanen met de slechtste kledingsmaak. De bezoekers kozen massaal de Britten als de Europeanen met de slechtste smaak. Dat is opvallend, want over het algemeen staan vooral Duitsers bekend om hun wansmaak als het gaat om het kiezen van kleding. Die scoorden echter beter dan de Britten, die hun beroerde kledingkeuze waarschijnlijk te danken hadden aan hun voorliefde voor koopjes.

Een woordvoerder van Ciao gaf de Britten nog een ‘excuus’, namelijk dat ze te weinig tijd hebben om zich fatsoenlijk te kleden. Ze zouden het hardst werken van iedereen in Europa en daarom geen tijd hebben om kleding te kopen. Bovendien wordt ’s morgens gewoon uit de kast gepakt wat het dichtste bij is.

Nederlanders komen helemaal niet voor in de lijst. Wel de Spanjaarden, Fransen en Italianen. Die scoren respectievelijk 15, 6 en 3 procent van de stemmen, terwijl de Britten er met 44% stemmen vandoor gaan. De Duitsers komen met 33% op een goede tweede plek.

Afbeelding: Flickr account constance7

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021