Excite

Britney Spears showt nieuwe lingerielijn

  • © Getty Images
Britney Spears heeft weer een nieuwe lingerielijn en die promoot ze door zelf uit de kleren te gaan. Via Twitter deelde ze alvast wat kiekjes en die lieten zien dat de 33-jarige zangeres weer helemaal in topvorm is. Ze showde op de foto's een beha en slip van zwart kant. Eerder deze week liet ze al een roze setje zien.

De reacties op de onthullingen zijn divers. Sommige mensen zijn erg enthousiast over de kleding, anderen vinden met name de hoge slips wat ouderwets. Ook hebben mensen al commentaar gegeven over de wat meer transparante slip die ze op Twitter toonde; daar zou lichaamshaar van de zangeres doorheen te zien zijn.

Zelf is Britney in ieder geval erg trots op de creaties en op haar lichaam. Ze heeft flink op haar eten moeten letten en hard moeten sporten om weer in vorm te komen. Nu geeft ze aan lekker in haar vel te zitten en werkte ze dan ook met plezier mee aan de fotoshoots voor de lingerielijn, die volgende week op de Amerikaanse markt verschijnt.

Britney kan haar setjes thuis showen aan haar nieuwe vriend, Charlie Ebersol. De twee zijn inmiddels een paar maanden samen en naar eigen zeggen dolgelukkig. Vorig jaar maakte ze een einde aan de relatie met haar toenmalige vriend. Hij bleek vreemd te gaan en huurde stiekem pornovideo's. Haar nieuwe vriend werd aan haar voorgesteld door haar vader. Die heeft de 32-jarige producer en regisseur dan ook goed gekeurd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021