Excite

Brillenlijn voor Bobbi Brown

Bobbi Brown kennen we als favoriet cosmeticamerken onder de professionele make-up artists. De prachtige Bobbi Brown producten zijn van goede kwaliteit, omdat oprichtster en CEO van het merk, Bobbi Brown zelf, jarenlang ervaring heeft als make-up artist. Ze weet dus precies wat wij en de professionals willen op het gebied van make-up. Vooral de Bobbi Brown-lippenstiften kennen geen gelijken. Toch slaat het merk nu een hele nieuwe weg in: de modewereld lonkt. Bobbi Brown komt namelijk met een collectie brillen en zonnebrillen.

Safilo Group

Bobbi Brown die zelf regelmatig een aanwezige zwarte bril draagt, tekende onlangs een overeenkomst met de Italiaanse Safilo Group voor de distributie van brillen en zonnebrillen, zo meldt WWD.com. Hoewel we regelmatig zien dat modemerken een cosmeticalijn beginnen, is Bobbi Brown het eerste cosmeticamerk dat zich op de accessoiremarkt stort.

Voorjaar

De Safilo Group is een van de grootste brillenproducenten ter wereld. Het bedrijf ontwerpt, produceert en distribueert brillen en zonnebrillen voor onder meer Polaroid, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Kate Spade en Pierre Cardin. De eerste brillencollectie van Bobbi Brown zal vanaf het volgende voorjaar in de winkels liggen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021