Excite

De bikinitrends van 2011: van monokini tot Braziliaanse bikini

Ook in 2011 zijn er weer een hoop trends in de bikinimode. Wat is deze zomer hip en waar kun je niet meer mee verschijnen op het strand? In dit artikel een paar trends waarmee je gezien kunt worden op het strand en waarmee je kunt flaneren op de boulevard.

Verschillende soorten bikini's

Wil je dit jaar wel eens wat anders dan je doodnormale bikini? Dat kan.

De bikini-bikini

De bikini, zoals we die allemaal het beste kennen, bestaat uit een bovenstukje dat vaak in de vorm van een bh. Het broekje heeft eenzelfde model als een slip. Maar dit jaar zijn andere bikini's helemaal trendy, zoals de monokini en de Braziliaanse bikini.

De monokini

De monokini is ideaal voor de mensen die graag zonnen, maar een hekel hebben aan witte strepen op hun lichaam. De monokini heeft geen bandjes aan de bovenkant. Ideaal om in te zonnen dus. Monokini's zijn vooral geschikt voor dames met kleine borsten. Want dit soort bikini's zijn doorgaans niet heel stevig.

One shoulder bikini

De one shoulder bikini is ook een bikini die dit jaar veel te zien is. Dit is een bikini met slechts één bandje aan de bikini. Eén schouder blijft helemaal vrij. Vandaar ook de naam van deze bikini. Vaak wordt de band van de bikini gekruist gedragen.

Braziliaanse bikini

De Braziliaanse bikini, ook wel stringbikini genoemd, is een bikini waarvoor je veel lef nodig hebt. De meeste Nederlandse vrouwen mijden deze bikini het liefste en in de winkels is de bikini nauwelijks te vinden.

De bikini bestaat uit een bovenstukje en een onderstukje, zoals alle bikini's. Alleen de Braziliaanse bikini is vaak gemaakt van heel weinig stof. Het broekje is een string en het bovenstukje bestaat meestal alleen uit twee kleine driehoekjes.

De kleuren van 2011

Dit jaar zijn felle kleuren en opvallende prints helemaal in de mode. Donkere kleuren, zoals zwart, kunnen niet meer en zijn ook niet meer in de mode. Fel en opvallend is de norm dit jaar.

De invloeden van dit jaar komen onder andere voort uit de bohemianstijl waarbij grote bloemen en veel kleur erg belangrijk is.

Dus ga snel naar de winkel en scoor je trendy bikini voordat ze weg zijn!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020