Excite

Braziliaans topmodel wordt gezicht Replay

Ana Beatriz Barros, het topmodel dat bekend werd als één van de gezichten van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret, is het nieuwe gezicht van Replay. Voor dat merk liep ze dan ook een speciale show tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Voor deze klus kwam Ana speciaal, samen met haar moeder, uit haar thuisland Brazilië naar Nederland. Om nog extra van de stad te kunnen genieten, bleef ze niet alleen voor de laatste dag van de Amsterdam Fashion Week, maar ook de twee dagen erna. Tijdens deze dagen wilde ze vooral nog een bezoek brengen aan het Van Gogh museum en het Rijksmuseum. Natuurlijk stond ook een dag door de stad op de agenda van de twee.

Na het bezoek aan Amsterdam reist Ana voorlopig nog niet terug naar Brazilië; eerst staan er nog verschillende andere opdrachten in Europa op het programma.

Ana werd onder andere bekend door haar werk voor Victoria’s Secret, maar schitterde ook samen met topmodellen als Miranda Kerr, Daisy Lowe en Rosie Huntington-Whiteley op de nieuwe Pirelli-kalender van 2010. Ook is ze samen met Isabeli Fontana en Carol Ribeiro de nieuwe ster van de C&A campagne van komend seizoen. Ze werd bovendien door het Italiaanse GQ magazine verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld.

Ana’s carrière begon al vroeg; op haar 14e werd ze ontdekt door een modellenscout van Elite Model Management en in dat jaar werd ze tweede bij de Elite Model Look wedstrijd. Een van haar eerste campagnes was een grote shoot voor GUESS?.

Afbeelding: Flickr account 416style

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021