Excite

Blush sieraden online kopen

De sieradencollectie van Blush is jong en trendy en bestaat uit 14-karaats gouden sieraden die eenvoudig, maar toch stijlvol en elegant zijn. De collectie staat voor hoogwaardig gemaakte gouden sieraden die gedecoreerd zijn met diverse gekleurde zirkonia’s en imitatieparels voor een mooi prijsje. De collectie bestaat uit veel ringen, armbanden, kettingen, oorbellen, hangers en bedeltjes die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Blush Jewels is een absolute hit en de collectie is zeer gewild bij een groot publiek. De makers van Blush Jewels zijn van dezelfde makers als het immens populaire en betaalbare zilvermerk Ti Sento. En het fijne is dat deze collectie online wordt verkocht.

Trendjuwelier.nl

Een online shop waar een ruim assortiment aan Blush sieraden wordt verkocht, is Trendjuwelier.nl. De Trendjuwelier probeert zo goed mogelijk up-to-date te blijven door de laatste collectie Blush sieraden aan te bieden. Online shoppen bij Trendjuwelier is erg gemakkelijk, omdat er op verschillende manieren betaald kan worden. Online shoppen bij Trendjuwelier is niet alleen weggelegd voor mensen met een creditcard, maar ook betalen via iDeal of zelfs een betaling middels een acceptgiro behoort tot de mogelijkheden. Garantie op de sieraden verloopt via de leverancier. Voorts is ruilen en/of retourneren binnen 14 dagen mogelijk en worden klachten zorgvuldig door het team behandeld.

Boumanonline.nl

Een andere webshop waar gemakkelijk en snel Blush sieraden gekocht kunnen worden, is Boumanonline.nl. Bouman Juwelen bestaat al 30 jaar en hecht veel waarde aan vertrouwd online shoppen. De webshop is volwaardig lid van Thuiswinkel.org, wat consumenten extra zekerheid geeft. Ook bij Bouman Juwelen is een ruim assortiment Blush sieraden te koop. De betaalmogelijkheden zijn middels een creditcard, iDeal of via Paypal. Ook bij Boumanonline geldt een zichttermijn van 14 dagen, waarop de Blush sieraden kunnen worden geruild en/of geretourneerd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020