Excite

Blouse met hartjesprint

  • EOnline

We hebben de Franse streepjes nog niet achter ons gelaten of er is al een nieuwe print opgestaan om de modewereld te veroveren: hartjes! Het lijkt een kleine stap van de polkadot naar de trend van de hartjesprint, en dat is het ook. Al geven hartjes op je kleding ook een vrolijk en jong accent aan je look.

Burberry

De hartjesprint is opnieuw geïntroduceerd door het kledingmerk Burberry. Topmodel Karlie Klos betrad vorig jaar voor het eerst de catwalk in een wijnrode zijden blouse, vol geprint met witte hartjes. De blouse, onderdeel van de herfst- en wintercollectie van Burberry is sindsdien een van de IT-items van dit moment. Zo zijn actrice Elle Fanning en niemand minder dan Victoria Beckham gespot in de opmerkelijke blouse.

Hartjesprint

De hartjesprint is zeker niet alleen voor dames. De blouse met hartjesprint is ook in een herenmodel verkrijgbaar. One Direction-zanger Harry Styles is een echte fan. De Burberry blouse is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wijnrood -overigens een echte modekleur dit jaar - maar ook zwart, navy en de kenmerkende zandkleur van Burberry trenchcoats.

Burberry blouse

Heb jij niet het budget voor de Burberry blouse, die over de toonbank gaat voor een kleine 600 euro? Ook met een kleinere beurs kun je perfect meedoen met de trend van de hartjesprint. Zo hebben verschillende merken al een goedkope ‘kopie’ van de blouse, zoals de webwinkel Asos en kledingmerk Esprit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021