Excite

Chic en vrouwelijk: de bloementuniek

De juiste kleding voor de juiste gelegenheid kiezen is niet altijd makkelijk. En ook niet altijd even voordelig. Want wat als je een prachtige galajurk gevonden hebt, die je vervolgens maar één keer aan kunt? Dan kun je beter kiezen voor items die in een handomdraai geschikt kunnen worden gemaakt voor elke gelegenheid. Zoals de bloementuniek.

Multifunctioneel

Sinds de tuniek haar intrede deed in het Nederlandse modebeeld, is deze bijna niet meer weg te denken. Logisch, want je kunt er veel kanten mee op. Met een tuniek kun je je sterke punten, bijvoorbeeld een volle boezem of een smalle taille, benadrukken, terwijl je je minder sterke punten, denk aan brede heupen of een buikje, kunt verdoezelen. Zonder dat iemand er iets van ziet!

Dragen

De bloementuniek kan je een heel frisse en jeugdige uitstraling geven als je hem draagt over je bikini op het strand, of in combinatie met een witte legging en wat kleurige sieraden. Een heel andere manier om de tuniek te dragen is door hem te combineren met pumps, eventueel met een zwarte, strakke leren broek. Voeg wat grote sieraden toe en je bent klaar voor een avond uit!

Hakken

Sowieso is het slim om een tuniek zoveel mogelijk te combineren met hakken; die geven je namelijk meer lengte, waardoor de tuniek mooier valt. In de zomer is een combinatie met sleehakken snel gemaakt. Ben je al vrij lang van jezelf? Dan zou je - voor dagelijks gebruik - weer gewoon kunnen gaan voor platte schoenen, omdat je dan die extra lift niet per se nodig hebt.

En zo draag je 'm niet!

Hoewel een bloementuniek enorm veelzijdig is, zijn er ook manieren waarop je 'm vooral niet moet dragen. Kies alleen voor een tuniek die tot ongeveer halverwege je dijen valt en ga ook alleen voor een echt getailleerd exemplaar. Ben je een beetje voller rond je middel? Zorg er dan voor dat de taille ook echt op je taille valt en niet verhoogd is, dat kan er namelijk voor zorgen dat je nog voller lijkt en dat is niet de bedoeling!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020