Excite

Vrolijke zomertrends: de bloemenblouse

Of het weer nu meewerkt of niet, je kunt op één ding rekenen: de catwalk in de zomer geeft je altijd een zomers gevoel. De kleding, de kleuren, de stoffen; ze dragen allemaal bij aan dat ultieme zomergevoel. En dat geldt zeker voor de bloemenblouse, die onder meer in Milaan gespot werd.

Vrolijk, jong en netjes

De bloemenblouse heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is de blouse lekker vrolijk en jeugdig, maar ook heel netjes. Je kunt deze blouse dus ook prima dragen tijdens een werkdag, of als je op gesprek moet bij een klant. Je kunt hem in een stijl kopen die bij je past; met of zonder kraag, met korte of lange mouwen, van satijn of van katoen.

Combinaties met de bloemenblouse

Een van de kenmerken van de bloemenblouse is de veelkleurigheid. Dat maakt het een ideaal item om mee te combineren. Met een enkele kleur kun je niet zoveel, maar in bloemenpracht zijn zoveel kleuren terug te vinden, dat je er eindeloos andere items bij kunt vinden. De kans is groot dat elke broek of rok in je kledingkast wel past bij je bloemenblouse. Handig, maar ook erg voordelig. Dat betekent dat je ook best wat meer uit kunt geven voor een mooie blouse, want je kunt er vervolgens toch ontzettend veel leuke setjes van maken.

Accessoires

Uiteraard kan deze blouse niet zonder de nodige accessoires. Je mag hierbij gaan voor knallende items. Wat dacht je van enorme oorbellen of armbanden die lekker retro zijn? Laat de kleuren gerust wat vloeken, maar stem ze wel op elkaar af.

Laat je inspireren

Ben je nog niet helemaal overtuigd en weet je niet zeker of de bloemenblouse iets voor jou is? Laat je dan inspireren. Dat kan op de catwalk, maar ook gewoon op straat. Je zult merken dat de blouse meer gedragen wordt dan je denkt, zonder dat hij saai wordt. Kortom; ideaal voor in jouw kast.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020