Excite

Bloemen tattoo: fleurig op je lichaam

Wil jij een bloemen tattoo laten zetten? Er zijn genoeg keuzemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een lotusbloem, een lelie, een roos of een zonnebloem. Wat je ook kiest, zorg dat het een bloem is die bij je past of die voor jou belangrijk is. De bloem zal immers je hele leven op je lichaam blijven staan.

Waar laten zetten?

Het is ook belangrijk om goed te bedenken waar je de bloem wilt laten zetten. Misschien wil je een soort klimop met bloemen bij je enkel omhoog laten klimmen of misschien heb je liever een bloem op je schouder. Bedenk goed dat als een bloem veel details heeft, je tattoo behoorlijk groot moet zijn. Houd ook rekening met eventueel werk. Een werkgever kan er problemen mee hebben als je een zichtbare tattoo hebt. En misschien is de tattoo wel zo privé dat je niet eens wilt dat iedereen het ziet.

Ontwerp

Je kunt zelf een ontwerp maken, maar het is ook handig om in de tattooshop de tattoo te laten ontwerpen. De mensen die hier werken weten wat mogelijk is en kunnen je advies geven over het ontwerp. Probeer dus een tattooshop te vinden die bij jou past en waar je een goed gevoel bij hebt.

Goed nadenken

Onthoud goed dat een tattoo je hele leven blijft zitten. Je moet er dus goed over nadenken voordat je de tattoo laat zetten. Je kunt beter een jaar langer nadenken, dan dat je na een jaar spijt krijgt. Ook moet je geen overhaaste beslissingen nemen voor een tattooshop.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021