Excite

Helemaal hip met een blazer

De blazer is weer helemaal terug van weggeweest. Draag hem boven een nette broek naar het werk of combineer hem met een stoer shirt boven een spijkerbroek. De blazer is geschikt voor iedere situatie en is daarom een multifunctioneel kledingstuk. Een must have voor iedere modebewuste vrouw die graag een kledingstuk voor meerdere gelegenheden wil gebruiken.

Hoe draag je de blazer?

De blazer van vroeger mag weer gedragen worden. Omdat er meerdere varianten hip zijn, maakt het niet uit wat voor soort blazer jij in je bezit hebt. Er zijn blazers met schoudervulling, de zogenaamde oversized boyfriend blazer en zelfs blazers met ruitjes. Heb je nog een oude blazer liggen, haal hem snel tevoorschijn. Heb je nog geen blazer, begeef je dan meteen naar de winkel.

Hippe combinaties met de blazer

Vooral zwarte en grijze blazers zijn tijdloos en erg gemakkelijk te combineren. Zorg ervoor dat je strakke kleding onder je blazer draagt, want een jasje boven wijde kleding staat rommelig. Voor alledaagse situaties kun je leuke shirtjes met een print combineren met een spijkerbroek en een jasje. Voor een meer zakelijke combinatie draag je de blazer boven een nette pantalon of een kokerrok met een bloesje eronder.

Draag je blazer niet te strak

Voor een afslankend effect is het belangrijk dat een blazer niet al te strak om je schouders en je middel zit. Je moet nog wel de knoop dicht kunnen doen en je armen naar voren kunnen steken, zonder dat je je schouders afknelt. Alleen met een goedpassende blazer kom je goed voor de dag. Natuurlijk moet een blazer ook niet te ruim zitten, maar blazers met een slechte pasvorm staan al gauw slordig.

Een laatste truc

Nog een laatste truc wat je kan doen met je blazer is het creëren van een superslank silhouet. Hiervoor draag je een outfit in dezelfde kleur. Vooral een zwarte blazer met een zwart bloesje en zwarte broek kleden goed af. Door het af te maken met een riem, maak je je outfit minder saai en staat het toch nog classy.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020