Excite

Black Eyed Peas’ Taboo ontwerpt schoenen

Taboo, de rapper van de Black Eyed Peas, krijgt de kans om één van zijn jeugddromen in vervulling te laten gaan. Vroeger wilde hij altijd al graag coole schoenen hebben, maar die kon hij niet betalen. Nu mag hij zelf superstoere schoenen ontwerpen, die voor iedereen betaalbaar zijn. Taboo heeft zijn eigen lijn inmiddels gelanceerd.

De lijn heet Taboo Deltah 3008. De naam heeft ook een bijzondere betekenis. Volgens Taboo zal er in 3008 namelijk geen oorlog, onrust of racisme meer zijn. Taboo weet in ieder geval waar hij het over heeft als het om sneakers gaat: zelf noemt hij zich wel eens een ‘sneaker pimp’, omdat zijn persoonlijke collectie uit meer dan 700 paar bestaat.

Ter promotie van de nieuwe schoenen is een onheilspellend filmpje gemaakt, waarbij de schoenen door professoren vernietigd worden. Al snel blijkt echter dat de machine niet in staat is om de schoenen kapot te maken. Het omgekeerde is zelfs het geval. Ook andere machines blijken niet in staat om de schoen kapot te maken. Uiteindelijk moeten ze het opgeven en kan de rechtmatige eigenaar zijn schoenen weer terugclaimen.

De schoenen zijn te koop via internet. Ze kosten 75 dollar per paar en zijn leverbaar in drie verschillende vormen: de Delegate, Diction en Denizen. Ze zijn allemaal gemaakt van sterk nylon en laten het ‘Taboo’-logo zien op de flap. Alle schoenen beschikken bovendien over een kenmerkende witte zool. Ze zijn erg draagbaar en geven zelfs een goede ondersteuning tijdens het dansen. Bovendien zien ze er erg stoer en stijlvol uit.

Afbeelding: Flickr account nicogenin

Afbeelding 2: blackeyedpeas.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021