Excite

Bizarre trend uit China: harige legging

  • Sina Weibo

Eerder berichtten over Shanghai als prachtige bestemming voor een stedentrip, maar een kleine introductie in de wondere wereld van de Chinese mode is geen overbodige luxe. Deze week werd een bizarre trend uit China wereldnieuws: de harige legging. Speciaal ontwikkeld voor jonge vrouwen.

Harige legging

Een Chinees bedrijf bedacht de harige legging om in te springen op de trend van androgyne kleding: kleding zo door zowel mannen als vrouwen gedragen wordt. Bijkomend voordeel is dat de heren over het algemeen niet van harige vrouwenbenen houden. Een harige legging kan dus prima werken tegen opdringerige mannen. Volgens de Chinese website ChinaSMACK kunnen we dan ook spreken van een zomers anti-vieze-mannen middel.

Bizarre trend

Helaas weten we nog niet waar de bijzondere legging te koop is, maar de bizarre trend heeft op het internet al heel wat reacties losgemaakt. Zo zegt iemand dat het niet alleen vervelende mannen op afstand houdt, maar ook de leuke mannen zouden niet meer geïnteresseerd zijn. Iemand anders noemt de harige legging essentieel voor reisjes alleen met de metro. Volgens Yahoo is er in ieder geval één voordeel aan de legging: hij is waarschijnlijk warmer dan je echte beenhaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021