Excite

Bikinimerken in 2011 maken elke vrouw spannend

De zomer komt er aan en de bikinimerken tonen weer de nieuwste badmode. Voor iedere vrouw is weer een mooie bikini aan te schaffen. Een sportieve bikini voor de fanatieke zwemster, een sexy bikini voor de strandfanaat en de comfortabele bikini voor de moeder die met haar kroost in het water wil vertoeven.

Voor de sporter

De bikini merken Body Glove, Billabong en Björn Borg verkopen zeer trendy en sportieve badmode. De bikini’s van deze mode zijn zeer vrouwelijk, hebben mooie felle kleuren en sluiten goed aan bij het lichaam. Voor de dames die graag sportieve activiteiten in het water doen zijn deze bikini’s ideaal. Niet voor niets zijn met name de bikini merken Body Glove en Billabong zeer geliefd onder de surfsters. Met een bikini van deze merken hoef je niet bang te zijn dat het broekje of topje zich verplaatst als jij heerlijk wilt zwemmen in de wilde zee.

Voor het strand

Andere dames zien de zomer als de ideale kans om hun lichaam weer bij te laten kleuren en lekker te zonnen. Ga daarom lekker zonnen in een mooie trendy bikini van de merken Only en Vero Moda. In deze bikini komt het lichaam sexy, sierlijk en vrouwelijk uit. Het is de ideale bikini om in te zonnen.

Comfortabel zonder zorgen

Wanneer je met je kinderen op het strand of het zwembad zit, wil je er onbezorgd en ook aantrekkelijk bij zitten. De bikinimerken Beachwave en Beachlife verkopen makkelijk zittende bikini’s die tegelijkertijd trendy van model zijn. De modellen zijn iets aangepast aan het vrouwelijke figuur. In de bikini’s van Beachwave zie je er aantrekkelijk en trendy uit in een heerlijk comfortabele bikini. Wanneer je met je kinderen in het water speelt hoef je niet bang te zijn je broekje of je topje te verliezen.

Gedurfd en gewaagd

Kies voor een bikini van Sapph als je toe bent aan een gewaagde look op het strand of in het zwembad. De bikini’s van Sapph zitten zeer prettig en hebben tegelijkertijd een pittige uitstraling. De bikini’s van Sapph sluiten goed aan op je lichaam, hebben vrolijke kleuren en gedurfde modellen.

Bikini merken genoeg om de ideale bikini voor deze zomer aan te schaffen. Voor elk figuur is een mooie, kleurige en spannende bikini te vinden. Vindt de perfecte bikini tussen de bikinimerken en laat je zien deze zomer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021