Excite

Hoe kies je de juiste bikini voor jouw figuur?

Veel vrouwen vinden het lastig om een leuke bikini te kopen. Het merendeel van de vrouwen is niet helemaal tevreden met haar lichaam en in een bikini valt er weinig te verbergen! Maar door een bikini te kopen die bij jouw figuur past, kun je de goede punten benadrukken en de minder mooie puntjes verbergen.

Let op je figuur voor het kiezen van een bikini

Veel vrouwen vinden zichzelf iets te dik of niet strak genoeg. Ben je volslank? koop dan altijd een goedzittende bikini. Je ziet vaak dat vrouwen een te strakke bikini kopen omdat ze denken dat je hierdoor slanker lijkt. Dit is juist niet het geval. Striemen en afgeknelde stukken zijn niet mooi! Kies voor een normaal broekje en een bikini die bij je borsten past.

Ook als je aan de magere kant bent, kan het moeilijk zijn om een leuke bikini te kopen. Kies in dat geval voor een broekje met kort pijpjes. Hierdoor lijken je benen voller.

De bikini: let op je borsten

Wanneer je een nieuwe bikini gaat kopen, kan het helemaal geen kwaad om je borsten weer eens op te meten. Je cupmaat kan in de loop der jaren veranderen.

Kies voor een normale bikini met versteviging als je volle borsten hebt. Een voorgevormde bikini maakt het geheel steviger en zorgt ervoor dat je borsten goed uitkomen. Een donkere bikini kleed af, maar je kunt ook kiezen voor een drukke print om daar de aandacht op te leggen.

Kleine borsten kun je groter laten lijken door een triangel bikini. Je knoopt deze met touwtjes in je nek vast. Ook met een bikini zonder bandjes lijken je borsten groter. Verder is de push-up bikini een manier.

Je huidtype

Ook de kleur van de bikini speelt een rol. Bij een mooie bruine huid staan in principe alle bikini's goed. Maar met felle kleuren of juist pasteltinten komt je huid het beste uit. Zie je nog wat wit? Kies dan voor rustige en neutrale kleuren, zodat het contrast met je huid niet te groot is!

Mix en match je bikini

De meeste bikini's worden als setje verkocht, maar het komt vaak voor dat bijvoorbeeld de bovenkant goed zit, maar het broekje te groot of te klein is. Verschilt jouw bovenlichaam in maat met je onderlichaam, ga dan op zoek naar een bikini waar je de onderdelen los van kunt kopen. Op die manier kun je de bikini perfect passend maken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020