Excite

Bruin mét bikini: zondoorlatend materiaal!

Een bikini heeft al een aantal voordelen ten opzichte van een badpak. Het belangrijkste voordeel is dat meer delen van je lijf bruin worden als je in de zon ligt. Je buik bijvoorbeeld. Maar wat als je geen bikini wilt dragen, of helemaal bruin wilt worden, maar niet topless wilt? Dan kies je voor de Tan Through Bikini: zondoorlatend en toch een beetje beschermend. De bikini werkt namelijk als een zonnefactor 6.

Niet doorschijnend

De stof is het belangrijkste voordeel van deze bikini. Zondoorlatend, maar niet transparant of doorschijnend. De stof is een soort lichtgewicht polymeerstof die je kunt zien als een zonnescherm. De zon wordt een beetje tegengehouden, maar niet helemaal. Je wordt dus overal bruin, ondanks het feit dat je je bikini aan hebt. Je hebt deze nieuwe bikini in verschillende soorten, waaronder de triangelbikini. Alle bikini's zijn verkrijgbaar in een heleboel prints en verschillende kleuren en voor zo'n €40 heb je er al eentje. Overigens zijn deze bikini's voorlopig alleen in de Verenigde Staten te koop. In Nederland kun je ze natuurlijk wel via internet bestellen.

Ook voor mannen

Ook aan de heren is gedacht: er zijn shirts gemaakt van dezelfde stof als de bikini. Ook zondoorlatend, maar niet bloot. Als je wilt voorkomen dat je vriend deze zomer weer met een afdruk van een T-shirt op zijn lijf loopt, dan kan het een slim idee zijn om zo'n shirt aan te schaffen. Zeg dan vooral niets over de zondoorlatende kenmerken, maar kijk of hij er zelf achter komt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021