Excite

Bikini voor prothese: meer draagcomfort tijdens zonnen en zwemmen

Het is niet makkelijk een aantrekkelijke bikini voor bij je prothese te vinden. Meestal is een bikini voor prothese behoorlijk groot. Natuurlijk is dit de bedoeling. De prothese moet er in passen en de bikini moet het een en ander bedekken. Wanneer je een prothese draagt, heb je eigenlijk des te meer recht op een flitsende bikini.

Tips

Op de website www.amoena.com wordt uitleg gegeven waar je op moet letten als je een bikini voor prothese zoekt. Essentieel zijn de prothesehoesjes waar de prothese makkelijk in te schuiven is. Deze zorgen ervoor dat de prothese op zijn plek blijft zitten. De bikinibandjes zijn verstelbaar zodat de bikini makkelijk aan te passen is aan je lichaam. Het model van de bikini voor de prothese is dusdanig dat het goed aansluit bij je lichaam. Zo hoef je je niet zorgen te maken dat de bikini verschuift en de prothese te zien is.

Amoena en Anita

De websites www.amoena.com en www.anita.com bieden bikini's voor protheses aan. De website www.anita.com heeft acht bikini's die je kan dragen met een prothese. De bikini's variëren van felgekleurd roze, met prints en sportief. De bikinitops zijn voorzien van cupvoering, prothesehoesjes en een speciale borstlijn. De bijbehorende broekjes hebben een bescheiden model. Voor de ene bikini zijn ze kleiner dan de andere bikini.

De modellen

De modellen van de bikini's voor prothese zijn niet zoals de gangbare modellen. Ze zijn groter en vaak ook duurder. De bikini's zijn bewerkt met extra materialen en mogelijkheden. Deze extra's dragen bij aan beter draag- en zwemcomfort.

Hoewel de overgang naar een bikini voor een prothese moeilijk kan zijn, geeft het wel mogelijkheid tot zonnebaden en zwemmen. Het voordeel van deze bikini's is dat ze comfortabel zitten. Door de pasvorm en extra's heb je geen omkijken naar je prothese. Je kan meer genieten van de zon en lekker blijven zwemmen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020