Excite

De bikini voor je kind: speels en trendy

Niets is leuker dan een bikini aan te trekken bij je kind. Het ziet er nog zo lief en onschuldig uit. Tegenwoordig kan je de modernste bikini vinden voor je kind. Een sportieve bikini of een echte meisjesbikini, je kan ze allemaal vinden voor je kind. Ook voor jouw kind is een trendy bikini te vinden waar zij in kan zwemmen en zonnen.

Voor de kleintjes

Voor je kleine meisje vindt je de schattigste bikini's. De bikini's hebben nog grote broekjes waar de luiers in verstopt worden. De bikinibroekjes hebben schattige romantische randjes of hebben de meest leuke prints. Met bolletjes, bloemetjes of konijntjes.

De grote meisjes

Als je kleine meisje de luier is ontgroeid, heb je bikini's die lijken op die van jou. De bikini's voor je kind zijn kleine varianten van de volwassen damesbikini's. De bikini's hebben haltertopjes of brede sportieve topjes.

Sportieve bikini's

Sommige meisjes vinden het heerlijk in het water te zwemmen. Deze meisjes dragen bikini's die goed aansluiten bij hun lichaam. De bikini's hebben een goede pasvorm en zakken niet snel af. De bikintopjes zijn sportieve wat bredere topjes. Sommige bikinitopjes hebben zelfs het model van een hemdje. Met de sportieve bikini's kan je kind het ene moment lekker te ravotten en het andere moment lekker zonnen.

Haltertopjes

Andere meisjes willen al 'groot' lijken en dragen graag bikini's met haltertopjes. Niets is vrouwelijker dan een bikini met een haltertop. Bij de bikini's voor meisjes zitten de driehoekjes nog aan elkaar vast. Op deze manier kunnen de meisjes ook nog lekker zwemmen, zonder dat hun bikinitopje verschuift. De driehoekige haltertops geven jouw kleine meisje een vrouwelijk gevoel. Hiermee zijn ze een klein dametje dat zo nu en dan moeiteloos van het water kan genieten.

De jonge meisjes kunnen tegenwoordig met de badmode mee gaan. De bikini's voor je kind zijn aangepast aan het kinderlijke lichaam met een trendy speelse twist.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020