Excite

Een bikini gehaakt door jou!

Een bikini die gehaakt is, kan niet meer ontbreken in je garderobe. Deze modetrend is mede door Erica Laurell geïntroduceerd. Haar succesvolle gehaakte kledingproducten hebben de modebranche flink beïnvloed. In de zomer van 2011 kan een bikini die gehaakt is niet meer ontbreken.

Erica Laurell

Erica Laurell is heeft het haken sexy gemaakt. Haar gehaakte creaties hebben haakwerk weer aantrekkelijk gemaakt. De Zweedse modeontwerpster is bekend om haar brei- en handwerk. Naast bikini's maakt zij ook nog andere kleding. Meer ontwerpen en kleding vind je op haar website www.ericalaurell.se.

Luchtig

Het voordeel van een gehaakte bikini is dat die luchtig is en niet plakt. Het staat zeker aantrekkelijk en het zit gemakkelijk. De gehaakte bikini staat speels, creatief en ook nog sexy. Het nadeel is dat de bikini niet ideaal is om mee te zwemmen. Wanneer je geen zwemfanaat bent, is een bikini die gehaakt is ideaal om mee gezien te worden op het strand!

Zelf kopen of maken

Ondanks de geprezen rage van Erica Laurell worden de gehaakte bikini's nog weinig aangeboden. Daarentegen vind je wel voldoende websites die patronen voor gehaakte bikini's aanbieden. Instructievideo's, boekjes, patronen en benodigde materialen worden uitgebreid beschreven op deze websites.

Een goede website is de site www.garnstudio.nl. Via deze site is het voor iedereen zelf een bikini haken. Het is een behoorlijk uitgebreide site en in meerdere talen te bezoeken. Om jouw unieke bikini te haken, heb je keuze uit patronen en kleuren. Wanneer je hier klaar mee bent, kijk dan de tips door of maak gebruik van de hulp die ze bieden op de website. Indien je wat persoonlijker of uitgebreider advies wilt, geeft de site ook informatie over andere webshops en winkels.

Een bikini die gehaakt is, die moet je gewoon hebben. Al is het maar om mee te showen. En niets is mooier dan bewonderende blikken en complimentjes krijgen, zeker wanneer je bikini zelf gehaakt is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020