Excite

Beyoncé zet nieuwe haartrend

Er is een nieuwe trend als het gaat om haarkapsels. Het blijkt dat kapsalons steeds vaker de vraag krijgen naar Beyonce’s nieuwe kapsel. Ze kunnen de grote vraag hiernaar nauwelijks aan.

Topkapper Errol Douglas zit al jaren in het vak. In een interview over de nieuwe Beyoncé trend zei hij: ‘De 'Beyoncé’ is in de basis een gestroomlijnde, naar achter gekamde bouffant met een lange paardenstaart. Het is een tijdelijk kapsel, een meer ingetogen versie van de grote, hoge haardracht die we kennen de uit jaren tachtig. Deze stijl is eenvoudiger maar je voelt je wel meteen anders.’ Ook gaf hij aan dat het kapsel bij alle leeftijden past en dat je er een jonger gezicht van krijgt. Een paardenstaart verzacht het gezicht.

Volgens de kapper waren er in de jaren 40 en 50 ook al veel kapsels waarbij het haar strak naar achter werd gedragen. Dit trok automatisch de hoofdhuid strakker. In deze tijd was de facelift er nog niet en het haar op deze manier dragen gaf eenzelfde effect. Vaak droegen de dames dan pruiken, om een extra verjongend gezicht te krijgen.

Het komt vaker voor dat Hollywoodsterren nieuwe trends zetten. Vorig jaar was het korte kapsel van fotomodel Agyness Deyn erg populair.

Peiling: Laat je je bij de kapper inspireren door beroemdheden?

Afbeelding: daytimetalk.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021