Excite

Steun en bescherming met een beugel bikini die zondoorlatend is

Extra steun en gebruinde huid krijg je met een beugel bikini die zondoorlatend is. Beugelbikini’s waren altijd al te vinden maar een die zondoorlatend is niet. Een bikini die zondoorlatend is, vind je nu steeds meer. Je hoeft niet meer topless te liggen om overal bruin te worden. Koop daarom voor deze zomer de ideale zondoorlatende beugel bikini.

Extra steun

Wanneer je borsten iets zijn gaan hangen biedt een beugel bikini de ideale ondersteuning. Je borsten blijven het best op hun plaats en zijn weer mooi van vorm in een beugel bikini. Vooral als je wat grotere borsten hebt, zit een beugel bikini het meest comfortabel. Je borsten blijven op hun plaats zitten en worden ook nog bruiner.

Flirt!

Beugel bikini’s die zondoorlatend zijn, vind je op diverse websites. Daar verkopen ze het merk Flirt die zondoorlatende badkleding verkoopt. Flirt biedt bikini’s aan voor alle vrouwen. Niet alle vrouwen hebben dezelfde borsten. Flirt geeft daarom advies voor elk type borsten. Flirt is een van de badmodemerken die beugel bikini's, die zondoorlatend zijn, verkoopt.

Bescherming

Topless zonnen vindt niet elke vrouw fijn. Tot op heden vonden we het nooit een probleem om dan een bikinitopje aan te trekken. De overgebleven witte plekken lieten alleen maar goed zien hoe goed je bijgebruind was na een dagje strand. Toch hebben de meeste vrouwen de voorkeur voor een geheel gebruinde huid. Daarom is een zondoorlatende bikini ideaal. Je draagt je bikini en je wordt toch bruin. Een zondoorlatende bikini is gemaakt van een speciale stof die de huid beschermt tegen de zon maar ook wel zon doorlaat.

Een beugel bikini die zondoorlatend is beschermt je borsten op alle mogelijke manieren. Het ondersteunt je borsten en houdt de uv-straling tegen. Toch is het mogelijk met een beugel bikini op en top bruin te worden deze vakantie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020