Excite

Beter online shoppen dankzij FitBots

Met behulp van nieuwe FitBots wordt het makkelijker om online te shoppen. De FitBots zijn namelijk gerobotiseerde mannequins, die zich aanpassen aan de vormen van de shopper. Als je je maten invoert, dan krijg je een vorm te zien die als het goed is overeen moet komen met jouw vorm. Vervolgens kun je die dan gebruiken om te zien hoe een kledingstuk jou zou staan. Dat maakt het makkelijker om te beslissen of iets echt wat voor je is. Alleen de maat zegt wat dat betreft namelijk niet zo heel veel.

De speciale FitBots kunnen elke gewenste vorm aannemen. Dit is een belangrijk voordeel, want veel vrouwen hebben misschien wel hetzelfde gewicht of dezelfde lengte, maar niet dezelfde vorm. Iedereen is weer anders gebouwd en wat de één perfect staat, kan een ander met dezelfde maat juist heel slecht staan. De FitBots moeten het shoppen makkelijker maken en ze besparen je tijd; je hoeft niet van alles terug te sturen, omdat blijkt dat het je toch niet past of staat.

De FitBots worden voorlopig alleen nog maar getoond op websites die zich hier speciaal voor hebben aangemeld. Hoewel er geen 100% garantie is op een passende mannequin, wil het bedrijf in ieder geval tenminste 85 procent van de winkelende vrouwen met de FitBot van dienst kunnen zijn. De FitBots zijn al sinds 2010 voor mannen te gebruiken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021