Excite

Zo scoor je betaalbare avondkleding

Of je nu regelmatig een feestje hebt of juist heel af en toe: het is altijd fijn om betaalbare avondkleding in je kast te hebben. Je draagt de kleding nu immers niet elke dag en dan is het zonde om hier te veel aan uit te geven. Maar waar kun je het beste betaalbare avondkleding vandaan halen? En hoe voorkom je dat je er op elk feestje weer hetzelfde uitziet?

Betaalbare kleding vinden

De mooiste betaalbare avondkleding kun je onder meer vinden in kringloopwinkels. Zeker als je in een stad als Amsterdam woont, kun je hier ontzettend goed slagen. In de plaatselijke kringloopwinkel van een ingeslapen dorp zul je misschien minder koopjes vinden; het is maar net afhankelijk van hoe je het treft. Een andere manier om betaalbare avondkleding aan te schaffen, is door op Marktplaats te kijken. Hier staan vaak nieuwe en tweedehandse kledingstukken die te koop worden aangeboden. Als je de gok qua maat durft te nemen, dan kun je hier goed slagen.

Altijd iets nieuws

Als je eenmaal betaalbare avondkleding hebt gevonden, dan zul je waarschijnlijk niet twintig setjes op gaan zoeken. Toch wil je er ook niet op elk feestje hetzelfde uitzien. Een oplossing kun je vinden in accessoires. Draag accessoires in verschillende kleuren bij de outfit en zorg er op die manier voor dat je er elke keer weer een beetje anders uitziet. Je kunt eventueel ook overwegen om van iemand uit je omgeving eens avondkleding te lenen of het te huren. Dan kun je ook weer een nieuwe look laten zien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020