Excite

De beste tassen in de winter van 2012

Wil je meedoen met de laatste trends op het gebied van tassen? In dit artikel lees je meer over de beste tassen van de winter 2012 en 2013 collecties van alle grote designers. Handig ingedeeld per trend, zodat je precies weet welke tassen jij moet hebben voor het aankomende seizoen.

Vierkante en rechthoekige tassen

Een aantal van de beste tassen van winter 2012 kenmerken zich door een vierkante of rechthoekige vorm. Sommige tassen neigen naar het ontwerp van een klein koffertje, met vaak een lange schouderband.

Verder blijven ook de grote shoppers in een minimalistische rechthoekige uitvoering trendy. Vaak zijn ze eenvoudig van kleur, maar gemaakt van een combinatie van materiaal zoals canvas met lederen afwerking.

De clutch in een strakke, rechthoekige vorm met een speels design zagen we onder meer bij Viktor & Rolf op de Parijse catwalk.

Grote tassen

Waar zou een Nederlandse vrouw zijn zonder grote handtas? We houden er van om veel spullen mee te slepen, dus een grote handtas is onmisbaar. Gelukkig kunnen de grote shoppers nog een seizoen mee. Ga voor natuurlijk materiaal zonder tierelantijnen.

Minimalistisch en functioneel zijn de belangrijkste trends. Verder zagen we de ouderwetse schooltassen met een moderne make-over bij Mulberry en de zeer populaire Harper-bag van Victoria Beckham.

Tas met bont

Veel designers gebruikten de tas als een ware eyecatcher. Onder andere Louis Vuitton, Christian Dior en Proenza Schouler experimenteerden met bont en slangenleer. Hoewel dierenvrienden niet blij zullen zijn met deze trend, maakt het van je handtas natuurlijk meteen een in het oog springende accessoire.

Opvallende clutch

De laatste trend op de catwalk is de opvallende clutch. Hoewel deze tasjes niet ideaal zijn qua vorm en formaat, hebben designers zoals Viktor & Rolf Diana von Furstenberg en Emilio Pucci de kans gegrepen om de clutch tot ware kunstwerkjes te maken, zodat je niets liever wil dan ze mee nemen op je avondje uit. Tot de beste tassen van winter 2012 behoort ook de kleine schoudertas. Voor het geval je een clutch niets vindt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020