Excite

Bandelettes: tegen schuurplekken binnenkant dijbeen

In tijden waarin een gat tussen de dijbenen door veel meiden wordt nagestreefd, durven maar weinig mensen te praten over schuurplekken op de binnenkant van het dijbeen. Bij een groot deel van de vrouwen raken de binnenkanten van de benen elkaar namelijk. De combinatie van zweet en frictie kan vervelende plekken op de huid opleveren. Rokjes dragen wordt dan een pijnlijke aangelegenheid, omdat de schuurplekken maar langzaam genezen. Een Amerikaans bedrijf heeft nu de oplossing tegen schuurplekken op de binnenkant van het dijbeen: bandelettes.

Kanten banden tegen schuurplekken

Volgens het bedrijf zijn de bandelettes een “wonderproduct” voor vrouwen die last hebben van de pijnlijke schuurplekken op de binnenkant van het dijbeen. Bandelettes zijn kanten banden van zo’n 15 centimeter breed die rond het bovenbeen geplaatst worden om zo het schuren tegen te gaan. Doordat ze vrij hoog worden gedragen, passen ze perfect onder rokjes en jurkjes. Bandelettes zijn te vergelijken met kousenbanden en ogen nog redelijk charmant.

Bijna perfecte oplossing

Britse modekenner Lilli Pascuzzi is fan van de bandelettes. Ze droeg de kanten banden zo’n twee weken lang tijdens de warmste dagen van de zomer in New York. Volgens Pascuzzi zijn de bandelettes een bijna perfecte oplossing voor het vaak onbesproken probleem. Het maakt oplossingen als fietsbroekjes, lotions, babypoeder en deodorant tegen de schuurplekken onnodig. Bovendien beschadigt het de huid van het binnenkant van het dijbeen niet.

Bandelettes kopen

De bandelettes worden voor 15 dollar verkocht op bandelettes.com en worden geproduceerd voor verschillende beenomtrekken. Het kant is ademend, zodat je niet onnodig gaat zweten in het toch al warme weer. Bandelettes blijven op hun plek door een klein siliconen randje, dat ook wel bij strapless beha’s gebruikt wordt. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en in een huidskleurige versie. Ook fijn: we worden wereldwijd verstuurd: ook naar Nederland en België.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021