Excite

BAFTA 2014: beste en slechste looks

Alle ogen waren zondagavond even gericht op de rode loper van de award show van BAFTA 2014. In Londen maakten allerlei wereldsterren hun acte de présence, in prachtige jurken en bijzondere kapsels die soms fantastisch waren, en soms wat minder. De beste en slechtste looks van de rode loper van de BAFTA 2014 hebben wij goed voor je bestudeerd.

Beste looks

Actrice Lupita Nyong’o was de absolute winnaar van de BAFTA 2014 rode loper competitie. De Afrikaanse beauty hulde zich in een jade groene Dior Couture japon met matchende Louboutins. Cate Blanchett deed niet onder voor haar collega, en droeg een zwarte Alexander McQueen jurk met een zilveren bloemdetail. Haar prachtige figuur kwam bijzonder goed tot uiting. Ongelofelijk dat deze vrouw de veertig al is gepasseerd.

Het beste geklede koppel was natuurlijk ‘Brangelina.’ Brad Pitt en Angelina Jolie droegen matchende outfits: een Saint Laurent smoking. Angelina natuurlijk extra verleidelijk met een paar knoopjes los. Absoluut een winnende look voor het acteurskoppel.

>> BEKIJK HIER foto's van de rode loper.

Slechtste looks

Minder goed uit de verf kwamen Helen McCrory en Fearne Cotton. Beide trokken niet hun meest flateuze kleedje uit de kast. Eerstgenoemde ging voor een zwart kanten emsemble, geïnspireerd op de jaren tachtig met een vleugje Dynasty. Fearne Cotton was vooral erg over the top, met veel haar, nog meer jurk in een combinatie van fel oranje en goud. De Britse zangeres zal ongetwijfeld de volgende keer iets langer nadenken over haar outfit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021