Excite

Trends: badpakken in 2011

Of je nu lui op je ligstoel aan het zwembad ligt of als een ware zeenimf over het strand paradeert, een mooi badpak is dé musthave om er onweerstaanbaar mooi en sexy uit te zien. Om je hier een handje mee te helpen, volgen hieronder de trends op het gebied van badpakken in 2011.

Vrouwelijk en gedurfd

Ook de badmode volgt de collecties en kleuren van de lopende catwalktrends. Sleutelwoorden voor 2011 zijn: vrouwelijk, gedurfd en elegant. Draag je badmode in stijl en kies die badpak die je figuur het best doet uitkomen. Het is hierbij ook erg belangrijk dat je je er zelf goed in voelt.

Lingerie invloeden

Een trend in de badmode van 2011 is die van badpakken of bikini’s met lingerie invloeden. Denk hierbij aan badpakken die zijn afgezet met kant, satijn of zelfs zijde. Het kleurgebruik in deze trend is rustig en beheerst, zoals zwart of nude. Dat maakt deze trend uiterst geschikt voor de sterke en onafhankelijke vrouw.

Bondage

Badmode afgewerkt met bondagebanden is in 2011 ook een trend. Badpakken met gekruiste rug of veel smalle “repen” stof. Dit zijn opvallende designs voor een ware glamourlook. Je waant je als het ware tussen de jetset in St. Tropez.

Blote huid

Een andere trend is de zogenaamde cut out badmode. Dit zijn badpakken met ingesneden midden- en zijkanten voor een opvallende look. Deze trend is sexy, maar niet ordinair. Ook bij deze trend is het belangrijk om een model uit te kiezen wat bij je figuur past.

Colour Blocking

Bij colour blocking draait het voornamelijk om felle kleuren. Dit is een trend die we nu veel op de catwalks zien. Maar ook op het gebied van badmode is colour blocking een hot item.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020