Excite

Badmode 2012: stralen op het strand

Op het strand wil je er natuurlijk goed uitzien. Niet alleen met een strak lijf, maar ook met mooie kleding. De trends in badmode voor 2012 zijn in ieder geval weer veelbelovend en bieden voor iedereen genoeg keuze. De belangrijkste en leukste trends zetten we hier voor je op een rijtje.

Do's en don'ts van badmode in 2012

Om maar te beginnen met wat vooral wél kan met badmode in 2012: vrolijkheid. Badkleding moet feest uitstralen. Of je nu gaat voor een bikini of een badpak, ga vooral voor leuke en felle kleuren, streepjes, stippen, grote bloemen, enzovoorts. Zo begin je je zomer al goed.

Retro

Een andere trend is het retrobadpak. Dit badpak heeft hele kleine pijpjes en oogt daarom een beetje fifties. De bovenkant van dit badpak is uitgesneden als bikini, waardoor het toch heel vrouwelijk en spannend staat. Het retrobadpak is niet naar ieders smaak, maar heeft naast dat het er leuk uit ziet wel een praktisch voordeel; het is niet nodig jezelf wekelijks te onderwerpen aan een bikini wax.

Badpak

Het badpak is jaren uit de mode geweest, maar is nu weer helemaal terug. Niet in de ouderwetse vorm, maar in een vorm van nu. Denk aan de hierboven beschreven retrostijl, maar ook aan een badpak waarbij het decolleté tot de navel doorloopt. Wissel het dragen van zo'n badpak wel af met het dragen van een bikini, anders krijg je een wel heel bijzonder lijnenspel op je lichaam.

Bikini

En tot slot: de bikini. Die zien we dit seizoen vooral veel als bandeaubikini. Heel praktisch, want lijntjes over je schouders behoren met zo'n bikini tot het verleden.

Badmode op maat

Voor badmode in 2012 geldt hetzelfde als voor alle andere jaren: kies altijd iets dat bij je past. Je moet je prettig voelen in de stijl, maar ook in de maat. Vooral dat laatste is belangrijk; de juiste maat kleedt het gunstigst af, terwijl te krappe badkleding je dikker kan doen lijken en te ruime badkleding ongewenste inkijk oplevert!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020