Excite

Volg de back to school modetrend

Na de vakantie mag je weer terug aan het werk of terug naar school. Dat betekent ook dat je weer met een nieuw oog naar je kledingkast mag kijken; is jouw kledingstijl nog helemaal up to date, of doe je nog niet helemaal mee aan de back to school modetrend?

Nieuwe look maakt alles beter

De meeste mensen vieren liever vakantie dan dat ze weer naar school of naar het werk gaan. Maar het hoort erbij en je kunt er tegenop kijken, of er iets leuks van maken. En met dat laatste helpt de back to school modetrend écht. Want wat is er leuker dan een nieuwe garderobe showen?

School Girl

Een van de belangrijkste looks uit deze nieuwe trend is de School Girl look. Je hoeft hierbij niet te denken aan kleding die ook prima zou passen bij kostschoolmeisjes; de sleutel is juist een outfit die je volwassenheid benadrukt. De outfit mag ontzettend chic zijn, zelfs geschikt voor het werk of een feestje. Je kunt deze look samenstellen door een combinatie te maken van trendy en klassieke items.

Aarzel niet om hiervoor eens door de kledingkast van je moeder te gaan, waarbij je een aantal statement pieces natuurlijk opleukt met accessoires en stukken die helemaal van nu zijn. Mooie kledingstukken die helemaal bij deze trend horen zijn kokerrokken, broeken die net boven de enkel vallen en korte jasjes. Kies niet alleen voor donkere kleuren, maar speel ook met prints. Een print op een broek is bijvoorbeeld helemaal in, maar jasjes met wilde prints zijn ook top.

Tuttig mag

Het leuke aan de back to school modetrend is dat tuttig weer mag. Denk hierbij aan vestjes, kraagjes onder truitjes, pastelkleuren, sierlijke pumps, tuttige tasjes, mantelpakjes en haarstijlen die ook in de jaren '70 razend populair waren. De sleutel is om jezelf niet overdadig te stylen, maar verschillende looks door elkaar te dragen. Dat verveelt nooit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020