Excite

Verleidelijk met babydoll setjes

Met alle verschillende soorten lingerie in de winkels tegenwoordig, vergeten we bijna de babydoll setjes die ook supersexy zijn. Kies dus een keer voor de sexy romantiek in plaats van de jarretels en laat je inspireren in de lingeriewinkels tot de aankoop van zo'n supervrouwelijk jurkje. Je man zal het je in dank afnemen!

Wat is een babydoll setje?

Een babydoll setje is een kort, soms mouwloos wijd jurkje dat gedragen wordt met een bijpassend broekje. Het is typisch sexy nachtkleding. Er zijn veel variaties denkbaar in het model. Sommige babydolljurkjes hebben een kort lijfje, met een verstevigde cup. Andere modellen zijn als een soort A-lijn, waarbij de borsten worden bedekt met een rokmodel. De lengte varieert tussen navel- en knielengte. Sommige babydolls hebben mouwtjes, maar de meeste modellen hebben spaghettibandjes of korte kapmouwtjes.

Babydoll kopen

Babydoll setjes zijn te koop bij de betere lingeriezaken. Je zult merken dat de stoffen die gebruikt worden ook van goede kwaliteit zijn. Helaas betaal je daar ook voor. Omdat een babydoll setje niet iets is waar je overdag in rondloopt, moet je kijken of het voor jou de investering waard is. Puur zijde of chiffon zijn prijzige, maar mooie stoffen. De highstreet winkels zoals Livera en Hünkemoller verkopen ook babydoll setjes, maar vaak van nylon of polyester. Er zijn ook sportieve modellen verkrijgbaar van ondoorzichtig katoen. Heerlijk om in te slapen, als je hem daarvoor koopt natuurlijk! De H&M heeft over het algemeen ook een goede lingerieafdeling waar een breed assortiment sexy ondergoed en nachtkleding te koop is. Kijk ook eens bij de minder voor de hand liggende winkels, zoals de HEMA of de C&A, voor verleidelijke babydoll setjes.

Babydoll wassen

Net zoals bij andere lingerie, is het belangrijk voorzichtig om te gaan met je babydoll. Was hem altijd in een waszakje. Kies in de machine voor een fijnwasprogramma, niet hoger dan dertig graden. Vermijd de centrifuge en de je babydoll setjes zeker niet in de droger. Als het even kan, was dan je lingerie en nachtkleding op de hand.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020