Excite

Wat voor avondkleed is in de mode? Wat voor avond kleding voor vrouwen?

Wat voor avondkleed is in de mode? Wat voor avond kleding is voor vrouwen?

Avondkleding is ook afhankelijk van wat de trends zijn in 2011. Een klassieke jurk kan altijd. Een avondkleed kan bij mode van kleding horen.

De trends in de mode

Kleding is gebaseerd op wat de bekende modehuizen als Chanel en Prada laten zien op de catwalk. Het maakt niet heel veel uit of het avondkleding is of gewone kleding, al is er natuurlijk wel verschil.

Voor dit voorjaar zijn de trends:

  • Jurken blijven absoluut in de mode (dit geldt uiteraard ook voor avondkleding)
  • Er zijn veel bloemendessins
  • De broeken zijn: skinny, boyfriend jeans, chino's, destroyed jeans, pantalon in joggingstof
  • Shorts
  • Grote nonchalante sjaals
  • Zachte tot heldere pastelkleuren (denk hierbij aan de romantische kleding met ruches, bloemenprints en lichte kleurtjes)

Ook in de avondkleding zullen sommige van deze trends te zien zijn. Vooral de pastelkleurtjes en de ruches zullen opduiken om een jurk net wat specialer te maken. Ook blijven jurken in de mode, dus met een jurk zitten vrouwen altijd goed bij avondkleding.

Waar is avondkleding te koop of te huur?

Avondkleding is te koop in speciaalzaken. Natuurlijk is het ook te koop bij bekende modeketens als H&M. Natuurlijk zijn bijvoorbeeld enkellange galajurken niet gauw te koop bij H&M.

De verkoopadressen zullen verschillen per keer, omdat de dresscodes anders zijn. Bij de dresscode Black Tie wordt andere kleding verwacht dan bij bijvoorbeeld Cocktail.

Avondkleding is natuurlijk ook te huur bij verschillende zaken voor als je niet zo vaak avondkleding nodig hebt. Soms kan het zonde zijn om het dan te moeten kopen.

Dit verschilt per gelegenheid, al is het zeker ook handig om enkele jurken in verschillende dresscodes in de kast te hebben hangen. Jurken kopen hoeft niet per se duur te zijn. Doorgaans slijt avondkleding minder snel dan gewone kleding en een klassieke jurk kan doorgaans meerdere jaren mee.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021