Excite

Zo koop je avondkleding op Marktplaats

Kleding is tegenwoordig best duur. Voor een gewone spijkerbroek betaal je al snel €60 en als je echt avondkleding wilt, ben je al snel meer dan honderd euro kwijt. Als je het nu regelmatig draagt, is er nog iets voor te zeggen, maar de meeste mensen dragen het maar een enkele keer. Daarom kun je soms beter je avondkleding op Marktplaats kopen. Je bent dan veel goedkoper uit en kunt het eventueel daarna ook gewoon weer verkopen, voor een zelfde bedrag.

Gedragen of ongedragen?

Als je avondkleding op Marktplaats koopt, zul je zien dat je de keuze hebt tussen gedragen en ongedragen kleding. Soms is iets gekocht, maar staat het toch niet zo mooi. Dan heb je een mooi koopje. Ook gedragen kleding is een prima optie, want de mensen die het verkopen, doen dat in de meeste gevallen omdat ze de kleding zelf ook niet echt dragen. Ook dan loop je niet het risico om iets aan te schaffen dat afgedragen is. Wel is het altijd belangrijk te informeren naar de staat. Op feestjes wordt vaak gerookt en als jouw kledingstuk verschrikkelijk stinkt, is dat niet zo prettig. Avondkleding mag meestal niet in de wasmachine, dus het moet echt gestoomd zijn. Anders kan het zijn dat de kleding beschadigd is, iets dat je meestal niet op een foto kunt zien.

Passen?

Omdat het zonde is om avondkleding te kopen die niet past, doe je er goed aan de advertenties in jouw buurt te bekijken, dan kun je namelijk langs gaan en even passen. Vraag hier wel van tevoren naar, want niet elke verkoper heeft daar zin in.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021