Excite

De mooiste avondjurk kan goedkoop zijn!

Of het nu gaat om een opvallende galajurk, een simpel cocktailjurkje of een stijlvolle avondjurk, je wilt het zo goedkoop mogelijk aanschaffen! Dat de mooiste avondjurk goedkoop kan zijn, dat bewijzen de onderstaande suggesties.

Avondjurk huren

Als je van jezelf weet dat je de avondjurk maar één keer zal aantrekken, is het een oplossing om de jurk te huren. Huren hoeft absoluut niet duur te zijn; je kunt het zo duur of goedkoop maken als jezelf wilt. Gelukkig zijn er in veel regio's in Nederland heel wat verhuurbedrijven die avondjurken voor een betaalbare prijs verhuren.

Tweedehands

Je hebt de ideale avondjurk gevonden, maar jammer genoeg is deze onbetaalbaar... Gelukkig zetten veel vrouwen hun avondjurken online in de verkoop, waarbij sommige jurken nog zo goed als nieuw zijn! Neem eens een kijkje op Marktplaats.nl of eBay.nl voor mooie en betaalbare tweedehands avondjurken.

Outlet

Een outletshop is een goed alternatief als je een merkjurk wilt voor een zacht prijsje. De overgebleven voorraad van de modeontwerpers gaan grotendeels naar een grote outletshop, waarbij de avondjurken vervolgens verkocht worden met een flinke korting!

Wees creatief

Helemaal geen geschikte avondjurk gevonden of heb je niet veel geld te besteden? Kijk dan eerst eens goed in je kledingkast of in die van jouw hippe moeder, tante, zus, vriendin, etc. De truc is een simpel jurkje te bewerken met accessoires, zoals nepdiamantjes, lintjes of stoffen die bij elkaar passen. Als je niet zo handig bent met naald en draad kun je het ook aan een handig persoon vragen. Hij of zij zou het wellicht graag voor je willen doen. Et voila! Naast dat je nu je avondjurk heel goedkoop hebt vervaardigd, weet je zeker dat er niemand precies zo bijloopt als jij!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021