Excite

Arnhem Mode Biënnale van start

Je zou het misschien niet zeggen, maar Arnhem is een echte modestad! Dat bewijst de hoofdstad nog maar eens door de Arnhem Mode Biënnale te organiseren. Vanaf gisteren tot en met 3 juli staat Arnhem helemaal in het teken van de mode en de kunst.

Zo zullen er exposities zijn in het Museum voor Moderne Kunst, op de expositieruimte van chemieconcern Akzo Nobel en natuurlijk op diverse andere plekken in de stad.

Dit jaar is het niet langer Piet Paris die voor de artistieke inkleding zorgt. Vanaf 1 februari 2010 is de functie van artistic director namelijk in handen van JOFF. Directeur van de Stichting Arnhem Mode Biënnale, Medy van der Laan, noemde hem destijds een man met ‘sprankelende ideeën en een internationaal blikveld’. Ook zijn voorganger Paris is erg te spreken over JOFF. "Zijn verrassende visie op mode maakt hem tot een uitstekende opvolger. Maar bovenal is zijn passie en liefde voor het onderwerp volledig overeenstemmend met de inhoud van het mode-even," aldus de voormalig artistiek directeur.

Dit jaar staat de Biënnale volledig in het teken van de muze Amber. Kaartjes voor de Biënnale zelf en de diverse evenementen die gelijktijdig worden georganiseerd kunnen besteld worden op de website van de Arnhem Mode Biënnale.

Afbeelding: Flickr, gebruiker s.t.e.w.a.r.t

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020