Excite

Armani Privé: nieuwe haute couture collectie

Tijdens de Haute Couture Week in Parijs heeft Giorgio Armani zijn Giorgio Armani Privé collectie getoond. Deze nieuwe collectie werd geïnspireerd door de nachtelijke hemel.

Met name de maan kwam regelmatig terug in verschillende ontwerpen. Deze was zichtbaar als zilveren broche, in de welving van kragen, in rokjes en zelfs in de vorm van kledingstukken.

Het thema werd daarnaast ondersteund door de gebruikte materialen. Fijne stoffen, organza, glinsterende details en veel lichte kleuren zorgden voor een bijna hemels resultaat. Alle kledingstukken waren bijzonder chic. Dankzij het gebruikte materiaal zijn ze bovendien niet alleen in de zomer te dragen, maar ook in het voorjaar.

Naast de heldere kledingstukken waren er ook een aantal items geïnspireerd op de ruimte. Pikzwarte jurken die dankzij verschillende details op een mooie manier schitterden.

Bij deze show waren natuurlijk weer veel beroemdheden aanwezig. Zo wist Tina Turner na haar tour toch tijd te vinden om op de eerste rij te zitten, evenals Anne Hathaway en Marianne Cotillard. Armani kan in ieder geval op twee enthousiaste klanten rekenen; Tina Turner gaf aan niet te kunnen wachten tot ze in één van de creaties het podium op kon stappen. Anne Hathaway merkte op dat ze niet één, maar zes favoriete exemplaren langs had zien komen.

Hoewel Giorgio Armani niet officieel als haute couture merk gezien wordt, beschouwen de meeste liefhebbers de Privé-lijn wel als haute couture. Deze lijn vindt zijn weg dan ook altijd richting de kasten van de grootste wereldsterren.

Afbeelding: Flickr account br1dotcom

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021