Excite

De aparte zomerjas is knallend en stoer deze zomer

Tijdens deze bijzondere warme lente van 2011 kan je nu al een aparte zomerjas aanschaffen. Deze zomer heb je weer keuze uit een lange trenchcoat, een korte jas of een stoere blazer. Hippe trendbewuste vrouwen willen natuurlijk niet lopen in een standaard zomerjas. Voor deze vrouwen hebben we gezocht naar de aparte zomerjas om deze zomer te dragen.

Knaltinten

Een van de trends van de zomer 2011 zijn de knaltinten. Deze zomer mag je opvallen en flitsende kleuren dragen. Kies dan niet voor een standaard zwarte of crèmekleurige trenchcoat, maar een met knalkleur zoals felroze, felgroen of een met kleurige prints. Een trenchcoat is als zomerjas zeer handig met het wisselvallige weer in Nederland. Daarnaast oogt het zeer netjes. Om niet te stijfjes en gewoontjes te verschijnen, zijn er felgekleurde trenchcoats te verkrijgen met een mooie strakke vrouwelijks snit.

Kort en stoer

Wanneer je liever een kort model draagt, dan is daar ook voldoende keus in. Korte jassen zijn er in meer stijlen: gekleed, stoer, romantisch en casual. Een aparte zomerjas voor 2011 is de zomerjas die wat weg heeft van een motorjas. De modellen zijn zeer kort en zitten strak bij je middel. Dit is een model wat je vrouwelijke figuur siert en je figuur goed laat zien tijdens de zomer.

Sportief en gemakkelijk

Als je niet het type bent van een lange trenchcoat of een strakke motorjas, dan zijn de korte sportieve jasjes geschikt voor jou. Deze aparte zomerjas zit gemakkelijk, is modern en gemaakt van soepel leer of synthetisch materiaal. Hoewel de jas simpel en sportief oogt is het zeker een jas die jou een aparte stoere look geeft. Dit is een jas die super staat op een sportieve spijkerbroek met daarop een stoer shirt.

Forums over zomerjassen

Zomerjassen zijn er voldoende te vinden. Des te moeilijker is het om een aparte zomerjas te vinden die jou onderscheidt van de meute. Op het internet zijn forums waar mensen hun ideeën delen over hun zomerjas. Hierop worden foto’s geplaatst van de gewilde zomerjas. Door deze forums te bezoeken wordt duidelijk welke zomerjassen te krijgen zijn en in welke kleur.

Uiteindelijk kies je jouw aparte zomerjas, met het model, kleur en materiaal waarmee jij een flitsende verschijning op straat bent.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020