Excite

Anne Hathaway zegt sorry tegen Valentino

Voor een evenement als de Oscars geldt zien en gezien worden. De juiste jurk is daarbij natuurlijk cruciaal. Niet gek dat ook actrice Anne Hathaway erg twijfelde over welke jurk ze zondag aan moest trekken naar de uitreiking van de Oscars. Omdat Hathaway op het laatste moment wisselde van haar gekozen Valentino-jurk naar een ontwerp van Prada, bood de actrice na het evenement haar verontschuldigingen aan aan het Italiaanse modehuis.

Zelfde soort jurk

Anne Hathaway maakte het bijzondere excuus bekend aan het tijdschrift People Magazine. De reden voor de last minute wisseling van de jurk was dat iemand anders een zelfde soort jurk zou dragen. “Ik kreeg zaterdagavond te horen dat iemand anders een vrijwel identieke jurk zou dragen, dus ik dacht dat dit de beste oplossing was voor iedereen.”

Jurk van Prada

Anne Hathaway droeg uiteindelijk een prachtige lichtroze jurk van Prada, maar op dat moment had Valentino al een persbericht uitgestuurd, om te vertellen dat de Les Miserables-actrice een model van zijn modehuis zou dragen. De 30-jarige Hathaway legt uit: “Hoewel ik dol ben op de Prada-jurk die ik uiteindelijk droeg, was het een moeilijke beslissing op het laatste moment, aangezien ik ernaar uitkeek om Valentino te vertegenwoordigen. Mocht ik enige teleurstelling hebben veroorzaakt, dan spijt me dat ten zeerste.”

Amanda Seyfried

Na wat grondig speurwerk van modejournalisten bleek actrice Amanda Seyfried de jurk te dragen die te veel leek op Anne’s Valentino-japon. Overigens was er in het persbericht van Valentino ook te lezen dat actrice Jennifer Aniston een lichte jurk met tule zou dragen. Ook dit gebeurde niet. Aniston koos namelijk een rode strapless jurk. Deze was wel van Valentino.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021