Excite

Accessoires van Anna Dello Russo bij H&M

H&M staat bekend om de ingenieuze samenwerkingen met bekende ontwerpers. In het verleden werkte het Nederlandse ontwerpersduo Viktor en Rolf samen met de Zweedse modeketen, maar ook Madonna en Karl Lagerfield hadden al eens de eer. De laatste samenwerking is met de excentrieke fashion director van de Vogue Anna Dello Russo die voor H&M een lijn accessoires gaat ontwerpen.

Mode-icoon Anna Dello Russo

De Italiaanse Anna Dello Russo staat bekend om haar excentrieke stijl, zowel in haar kleding als in haar appartement en haar manier van werken. Dello Russo komt uit een familie, waar mode nooit een rol speelde. Ze ziet het dan ook als haar roeping om in de fashion scene te werken. Anna begon ooit bij de Italiaanse Vogue, maar werkt nu voor de Japanse editie van het modeblad.

Anna Dello Russo wordt ook zelf vaak gefotografeerd in opvallende outfits. Haar stijl is groots, glimmend en opvallend, wat natuurlijk terugkomt in de accessoirelijn van Anna Dello Russo voor H&M.

Collectie Anna Dello Russo voor H&M

In het septembernummer van de Chinese versie van de Vogue waren de goud glanzende accessoires van Anna voor het eerst te zien. De collectie bestaat opvallende accessoires, zoals ringen met grote stenen, opvallende handtassen en grote armbanden met gekleurde nep-kristallen. De foto's zijn eveneens gepubliceerd op de website van Anna Dello Russo zelf.

H&M en Anna hebben in de samenwerking gezorgd dat de persoonlijke stijl van Dello Russo tot uiting komt. Volgens H&M is de collectie "feestelijk en over the top". Voor de H&M fashionista's is de collectie "extravagant met een vintage gevoel en vooral veel goud".

Verkoop start 4 oktober

De collectie van Anna Dello Russo en H&M ligt vanaf 4 oktober in geselecteerde winkels van de H&M. Wil je na het zien van de eerste beelden ook accessoires van Anna Dello Russo? In het verleden zijn de samenwerkingen van H&M en ontwerpers zo populair gebleken dat wordt aangeraden om 4 oktober op tijd voor de H&M te staan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020