Excite

‘Angels’ zetten New York op z’n kop!

Dit keer zijn het niet Charlie’s Angels die de show stelen, maar Victoria’s Angels. Om precies te zijn; de Angels van lingeriemerk Victoria’s Secret. De topmodellen poseerden in een nieuwe winkel van Victoria’s Secret, midden in New York.

Onder de topmodellen was natuurlijk ook onze eigen Doutzen Kroes, die al langer werkt voor het beroemde lingeriemerk. Verder waren ook Emanuela de Paula, Candice Swanepoel, Rosie Huntington-Whitely, Lindsay Ellingson en Chanel Iman van de partij. Dit zijn de nieuwste gezichten van Victoria’s Secret. Een aantal van hen zullen je misschien al bekend voor komen; die hebben inmiddels namelijk al een behoorlijke naam voor zichzelf opgebouwd.

Eerder was het nog maar de vraag wie de rol van Karolina Kurkova, Selita Ebanks en Adriana Lima – die toen nog zwanger was – over zouden nemen. Die vraag is inmiddels echter beantwoord. Het team Angels bestaat natuurlijk ook nog uit een aantal oudgedienden, waaronder Heidi Klum en Miranda Kerr.

Heidi Klum heeft – ondanks het feit dat ze net van haar vierde kindje is bevallen – ook weer een rol gespeeld in de happening in New York van vandaag. Ze hoefde hiervoor niet in haar ondergoed te staan, maar droeg, net als de andere Angels, een zwart leren jack. Overigens schijnt Heidi inmiddels wel alweer goed in vorm te zijn; ze onderwerpt zich aan een strak sportregime, waarvoor ze minstens twee keer per dag aan het sporten is.

Afbeelding: AP/AFP

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021