Excite

Angelina Jolie waagt eerste stap in de modewereld

  • Stella McCartney Kids

Angelina Jolie bewijst keer op keer dat ze niet stil kan zitten. Ook nu weer laat de actrice zichzelf van een bijzondere kant zien. Jolie waagt namelijk een eerste stap in de modewereld. Angelina Jolie maakt een modecollectie met kinderkleding, in samenwerking met ontwerpster Stella McCartney.

Maleficent

De kinderkleding is geïnspireerd op Jolies nieuwste film ‘Maleficent,’ een moderne vertaling van het sprookje Doornroosje. Angelina Jolie speelt de boze heks, maar wel een zeer modebewuste heks. Onderdeel van het marketingplan van de film is de kinderkleding. De collectie zal in samenwerking met Disney door Angelina en Stella McCartney worden gemaakt.

McCartney ontwierp al eerder kinderkleding als onderdeel van haar eigen collectie en heeft dus de nodige ervaring. Ook de samenwerking met Disney ziet de ‘dochter van’ helemaal zitten. McCartney: “Ik ben, net als mijn moeder overigens, altijd al een grote fan geweest van Disney en heb zoals zoveel kinderen alle films gezien tijdens mijn jeugd. Ik hoefde dus geen twee keer na te denken toen mij deze kans werd aangeboden en ik uitgenodigd werd door Angelina Jolie om de filmset te bezoeken.”

Prinsessenjurken

Angelina Jolie noemt haar modecollectie ‘Maleficent by Stella McCartney Kids’. Met Stella McCartney heeft ze bijvoorbeeld een aantal prinsessenjurken en heksenjurken ontworpen. Vanaf eind april is de kleding wereldwijd verkrijgbaar.

SOS Kinderdorpen

Angelina Jolie zou zichzelf niet zijn als er geen goed doel betrokken was, daarom gaat tien procent van de opbrengst naar een goed doel; SOS Kinderdorpen. Eind mei kun je met je kindje verkleed naar de film als deze in de bioscopen zal gaan draaien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021