Excite

Amy Winehouse komt met eigen kledinglijn

Hoewel Amy Winehouse niet direct bekend staat om haar fantastische gevoel voor mode, weerhoudt dat de donkerharige zangeres er niet van om een eigen kledinglijn uit te brengen. Samen met Fred Perry zal ze binnenkort haar eigen lijn voor het eerst aan het publiek presenteren.

De keuze voor Amy was door modemerk Fred Perry snel gemaakt. Amy draagt hun kleding namelijk al jaren. Daarnaast geeft de marketingdirecteur van het bedrijf, Richard Martin, aan dat haar smaak uniek is en overeenstemt met een aantal historische referentiepunten van het merk zelf.

De lijn bestaat uit zeventien stukken die allemaal doen denken aan de kleding die Amy normaal gesproken ook draagt: veel retro, kleine rokjes, capribroeken, vestjes en natuurlijk veel zwart en roze. Volgens het merk heeft Amy haar input voor alle kledingstukken gegeven en was zij met name belangrijk voor de maat, de pasvorm, de kleuren en de verhoudingen van de kleding.

Hoewel Amy al enige tijd geen CD meer heeft uitgebracht, blijft ze in ieder geval druk bezig. Eerder wist ze al een deal binnen te slepen voor een eigen parfumlijn. Ook lijkt het erop dat ze toch weer voor de charmes van ex-man Blake Civil-Fielder gevallen is. Wel heeft die aangegeven weer op het rechte pad te zijn. Amy gelooft hem, maar haar vader helemaal niet. Die zal de twee voorlopig dus nog scherp in de gaten houden.

Afbeelding: Flickr account nuflicks

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021