Excite

De mooiste trends bij American Vintage

Na Abercrombie & Fitch en The Gap is er een nieuwe Amerikaanse winkel die Europa in razend tempo verovert: American Vintage. American Vintage is een merk voor modegevoelige mensen die alles graag net een tikje anders doen. Je vindt hier basic stukken, maar ook heel bijzondere items die een look een exclusieve uitstraling geven.

American Vintage voor een fijne prijs

Dat 'exclusief' niet betekent dat het ook duur is, bewijst American Vintage. De prijzen zijn juist relatief laag. Bovendien is er regelmatig uitverkoop, waardoor je nog voordeliger aan je items kunt kopen. Je kunt American Vintage tegenwoordig allang niet meer alleen in de Verenigde Staten vinden. Er zijn winkels over de hele wereld geopend. Ook in Nederland is een American Vintage winkel te vinden, deze is gevestigd in Amsterdam. Voor wie het niet handig vindt om naar Amsterdam te gaan, is er natuurlijk ook altijd nog een webshop. Ook daar hoef je de uitverkoop niet mis te lopen.

Trends bij American Vintage

Natuurlijk betreft de uitverkoop vaak items van het afgelopen seizoen. Maar hoe zit het met de trends? American Vintage heeft de reputatie spot-on te zijn, wat wil zeggen dat je hier als modeliefhebber zeker kunt slagen. Voor het najaar en de winter vind je hier bijvoorbeeld prachtige kleuren, als bruin, karamel, aubergine of helder blauw. Die zijn zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar. Ook weer helemaal terug zijn laagjes; kies liever voor een aantal dunne laagjes dan voor één dikke laag. Dan kun je meer spelen met kleur, oog je over het algemeen slanker en kun je bovendien meer variatie aanbrengen, waardoor je er nooit hetzelfde uitziet.

Accessoires

Natuurlijk kun je bij American Vintage ook terecht voor de nodige accessoires. Een leuke tas, een mooie sjaal of misschien een mooie muts. De accessoires kun je kiezen per seizoen, maar je kunt ook altijd even terugkijken in de uitverkoop. Dan lukt het soms ook nog om leuke items te scoren tegen een lage prijs.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020