Excite

Afvallen met Afvallers XXL

Afvallen met Afvallers XXL

Afvallers XXL is een televisieprogramma van SBS6. Het is een programma waarbij alles draait om afvallen. Koppels gaan samen de strijd aan om zoveel mogelijk lichaamsgewicht kwijt te raken. Het koppel dat in percentages het meeste is kwijtgeraakt, wint het programma. Mensen die niet meedoen aan Afvallers XXL kunnen alsnog met behulp van het televisieprogramma gewicht kwijtraken.

Website

Op de website van de Afvallers XXL kun je informatie vinden over afvallen. Er staan allerlei praktische tips om je gewicht te verlagen en velen hiervan zijn door Dr. Frank gegeven. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor de mailinglist en zo verschillende recepten per mail ontvangen. Je kunt een dagmenu krijgen waardoor je een betere levensstijl ontwikkelt. Ook kan het je motiveren om mensen op televisie te zien die flink afvallen.

Afvallen met een ander

In Afvallers XXL vallen de mensen samen af. Dit is een hele goede manier om gewicht kwijt te raken. Je werkt samen en kunt hierdoor elkaar ook beter motiveren. Het maakt het gemakkelijker om je slechte levensstijl te veranderen. Wanneer het allemaal niet meer wil, heb je ook iemand om op terug te vallen. Het kan ook handig zijn om mensen in je omgeving te laten weten dat je wilt afvallen. Dat maakt het allemaal net wat gemakkelijker, omdat zij weten waar je mee bezig bent. Ze zullen je dus minder vaak iets lekkers aanbieden als een stuk taart of een koek. En ook kun je dan in je omgeving vaak wel wat steun krijgen om af te kunnen vallen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020