Excite

Afslankpillen bij de apotheek kopen

Afslankpillen apotheek

Bij de apotheek kun je verschillende afslankpillen kopen. Deze kunnen je helpen bij het afvallen. Sommige pillen kun je zonder recept krijgen, maar voor anderen heb je wel een recept van de dokter nodig.

Alli Afslankpil

Alli is een afslankpil die je alleen kunt krijgen bij de apotheek. Je hebt er geen recept voor nodig, maar je moet wel een bmi van 27 of hoger hebben. Mensen die geen overgewicht hebben, kunnen de afslankpil dus niet meekrijgen. Alli is een pil die de helft van het vet dat je inneemt wordt niet door je lichaam opgenomen. Het is wel belangrijk om gezond te eten. Als je te veel vet eet, zul je last krijgen van winderigheid.

Reductil

Reductcil is een afslankpil die je alleen kunt krijgen op recept. Het werkt hetzelfde als Alli, maar heeft een hogere dosis. Je kunt er dus veel meer mee afvallen dan bij Alli. Ook heeft het meer bijwerkingen en dit is dan ook de reden dat je het alleen op recept kunt krijgen.

Geen wondermiddelen

Onthoud dat afslankpillen geen wondermiddelen zijn. Zie het als een hulpmiddel om af te vallen. Sowieso moet je het combineren met een gezonde levensstijl, zoals gezond eten en voldoende bewegen. Wel kunnen afslankpillen je helpen om sneller je streefgewicht te bereiken. Raadpleeg altijd een arts wanneer je afslankpillen wilt gebruiken. Doe dit zeker wanneer je medicijnen gebruikt of diabetes hebt. Ook wanneer je een schildklierafwijking hebt, kan het raadzaam zijn om eerst eens met je arts te praten voordat je afslankpillen haalt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020